Техническо и сервизно обслужване

Едно от най-големите предимства и същевременно основна причина за успеха на бранда WMF е професионалното сервизно обслужване. За територията на Република България България официален представител и оторизиран сервиз на кафемашините WMF е Геник кафе решения ООД. Дружеството предлага програма за пълно гаранционно и следгаранционно обслужване на всички закупени от него автоматични кафе машини с марката WMF, както и сервизно обслужване на други кафемашини WMF.

Програма за пълно сервизно обслужване WMF

Заявките за ремонт могат да се подават алтернативно на e-mail адрес service@wmf-coffeemachines.bg или на националния сервизен телефон 0700 30 130, като времето за реакция е в рамките на един ден в дните от понеделник до неделя включително. Ремонтни дейности се извършват директно на място в обекта, където е позиционирана кафе машината, а при по-сериозни проблеми се осигурява оборотна кафе машина WMF до отстраняване на проблема в оторизирания сервиз. При ремонтните дейности се влагат единствено и само оригинални резервни части WMF.

Повече информация относно програмата за пълно сервизно обслужване WMF можете да получите на националния сервизен телефон 0700 30 130.